Köpvillkor för Vapex.se

Välkommen till Vapex.se! Genom att handla på vår webbplats accepterar du följande köpvillkor. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom våra köpvillkor innan du genomför ditt köp.

Allmänt

 1. Företagsinformation:
  • Vapex Import & Export HB
  • Org.nr: 556376-9404
  • Adress: Ängavägen 100-37
  • Ort: 235 91 Vellinge
  • E-post: Info@vapex.se

Beställning

 1. Beställningsbekräftelse: När du har slutfört din beställning skickas en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Det är viktigt att du sparar denna e-post för eventuell framtida kontakt med vår kundtjänst.
 2. Felaktiga uppgifter: Vapex.se förbehåller sig rätten att korrigera eventuella felaktigheter i priser, produktinformation eller i övriga uppgifter på webbplatsen.
 3. Vapenlicens: För vissa av våra produkter krävs vapenlicens. Det är ditt ansvar som kund att säkerställa att du har giltig licens innan du köper sådana produkter. Vid köp av en licenspliktig produkt kommer vi att begära kopia på din vapenlicens innan vi behandlar och skickar din beställning. Kontakta Info@vapex.se eller läs mer här för mer information om vilka produkter som omfattas av dessa krav.

Priser och Betalning

 1. Priser: Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Eventuella fraktkostnader tillkommer och anges tydligt i kassan innan du slutför ditt köp.
 2. Betalningsalternativ: Vi erbjuder följande betalningsmetoder:
  • Kredit-/betalkort (Visa, MasterCard)
  • Faktura (via Klarna)
  • Svea Betalningar

Leverans

 1. Leveranstid: Normalt är leveranstiden 1-3 arbetsdagar. Under högsäsong kan leveranstiden vara något längre.
 2. Leveranssätt: Vi använder oss av följande fraktbolag: PostNord och DHL . Leveransalternativ och kostnader presenteras i kassan.
 3. Ej uthämtade paket: Om du inte hämtar ut ditt paket inom angiven tid och det returneras till oss, debiterar vi en avgift för att täcka våra kostnader för frakt och hantering.

Ångerrätt och Returer

 1. Ångerrätt: Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att utöva ångerrätten, vänligen kontakta oss på Info@vapex.se
 2. Returer: Returfrakt bekostas av kunden, förutom vid reklamation av felaktig eller skadad vara.

Reklamationer

 1. Felaktig vara: Om du mottagit en defekt eller felaktig vara, kontakta oss omedelbart på Info@vapex.se för att få en returfraktsedel och vidare instruktioner.
 2. Reklamationsrätt: Du har enligt konsumentköplagen rätt att reklamera en vara inom tre år. Reklamationen ska göras inom skälig tid efter att felet upptäckts.

Sekretess och Säkerhet

 1. Personuppgiftshantering: Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi skyddar din information.
 2. Säkerhet: Vi använder SSL-kryptering för att säkerställa att dina betalningsuppgifter behandlas säkert.

Kontakt

Om du har några frågor om våra köpvillkor, vänligen kontakta oss på:

 • E-post: Info@vapex.se