Återbetalning och Returpolicy

Tack för att du handlat hos Vapex. Vi vill säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp. Om du inte är nöjd med din beställning, erbjuder vi en enkel och transparent retur- och återbetalningspolicy som följer svenska konsumentlagar.

Ångerrätt

Som konsument har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att utöva din ångerrätt, vänligen kontakta oss inom 14 dagar från mottagandet av varan och meddela att du vill ångra köpet.

Villkor för Returer

För att vara berättigad till retur måste varan vara i samma skick som du mottog den, oanvänd och i originalförpackningen. Varan får inte vara skadad eller använd på något sätt.

Returprocess

 1. Kontakta vår kundtjänst på [kontaktinformation] för att informera oss om din önskan att returnera varan.
 2. Packa varan på ett säkert sätt, helst i den ursprungliga förpackningen.
 3. Skicka varan till följande adress:
  Vapex Import & Export HB
  Ängavägen 100
  235 91 Vellinge

Återbetalning

När vi mottagit och granskat din retur, kommer vi att meddela dig via e-post om vi godkänt eller avvisat din retur. Om din retur godkänns, kommer din återbetalning att behandlas inom 14 dagar och automatiskt tillämpas på ditt ursprungliga betalningssätt. Observera att eventuella fraktkostnader för returen inte återbetalas.

Undantag

Följande varor kan inte returneras:

 • Presentkort
 • Nerladdningsbara programvaror
 • Personliga hygienartiklar (t.ex. underkläder, badkläder) om förpackningen har brutits
 • Specialbeställda eller personligt anpassade produkter

Skadade eller Felaktiga Varor

Om du mottagit en skadad eller felaktig vara, vänligen kontakta Info@vapex.se omedelbart. Vi kommer att erbjuda en kostnadsfri retur och skicka en ersättningsvara eller utfärda en full återbetalning.

Kontakt

Om du har några frågor om vår återbetalning och returpolicy, vänligen kontakta oss på:

 • E-post: Info@vapex.se